En sån duktig tjej

Min Izabelle är en sån duktig tjej! :) Inget skrik alls och inga tårar när hon idag fick sin 5 års spruta!! Jisses så duktig hon var!! Man blir ju bara så stolt över henne! :)
Nu är det snart dags för kvällsmat och ikväll tar vi mackor och varm oboy. Det var barnen med på! :) Så roligt när de kan få vara med och bestämma vad vi ska äta!
Jag har även varit duktig idag och promenerat med Malin! :) Gått ner 0.1 kg med! :) Inte mycket kanske, men många bäckar små! :)

Godmorgon! :)

Eller ja god natt hade varit mer passande. Natten har varit hemsk!! Först blir jag sjuk igår kväll och skulle lägga mig tidigt tänkte jag. Somnade strax efter 21, sen vaknade Jonalie vid 22, och sen 01, och där vid 01 så tyckte hon att vi skulle vara uppe lite så visst så blev det visst! :p Mindre lustigt så var vi uppe till 04, sen kom Mino 5.30... jippie!!!! fy jag är helt död idag! Får se om det blir någon vila eller inte.. Vi får ju besök kl 11 vare sig vi vill eller inte.. Så lika bra att vila innan i så fall om nu Jonalie tycker att det är en bra idé... Ibland tycker hon liksom inte som sin mamma! :p

En härlig dag

Ja denna dagen har varit så härlig. Massa trevligt umgänge och det gör mig glad. :)
Kämpar på med mitt cola beroende... Det är slut med det nu! Ingen mer cola, så ikväll blev det mineralvatten på McD. Känner mig stolt och mina barn stöttar mig med i det. De tog juice. :) Nu ska vi bli lite nyttigare här. :) Visst barnen är nyttiga, men inte deras mamma! :p Så deras stöd betyder mycket för mig.
Imorn är det dags för Izabelle att få sin 5 års spruta! Stackarn!! Jaja hoppas hon slipper ha allt för ont av det.

Där rök myskvällen

Haha när jag skriver att vi ska mysa och gosa, så får jag ett sms från en kompis som flyttat en bra bit härifrån att hon kommer till stan vid kl 16 så det blir att åka in och träffa henne en stund. Sen hem igen. Så det blir nog mys när barnen ska läggas istället men det går ju det med och så får vi ta oboymyset en annan dag. :p Finns ju fler dagar att mysa på! :)

Hann inte mer än avsluta

det senaste inlägget innan pluttan vaknade!
Synd bara att hon var på USELT mathumör!! 4 skedar!! Minns inte när det gick så illa sist... Så när vi går på promenad blir det pumpen som kopplas på damen! Så dåligt är inte ok att äta, men kan inte tvinga henne heller. Hon kniper igen munnen, vänder bort huvudet och slår bort maten. Då får man inte in något. Jag har provat trycka in när hon börjar skrika en gång, men det gör jag inte om! Slutade med en jättekräkning!
Sonda henne manuellt nu är inte att rekomendera! Fy så arg hon blir när hon måste sitta still! Går inte att hålla henne sysselsatt i 1-1.5 timme och ha henne stilla. Lättare när vi går vår promenad i vagnen sen. Då kommer hon ingenstans och har en massa saker att titta på.
Dietisten sa att jag inte skulle tänka på hur mycket hon äter, men hur lyckas man med det när man inte tänkt på annat i 1 års tid?! Det går inte i första taget och särskillt inte när hon äter så dåligt som nu.
Men hon har såna här dagar där hon inte äter så bra. Gröten gick inte heller så bra i morse, men halva fick jag i henne i a f. Inte lätt att va förkyld och behöva äta. Hoppas förkylningen försvinner snart för det är inget roligt för henne att ha den dumma förkylningen.
Efter promenaden ska vi hämta de stora barnen på dagis! :) Längtar efter dem och hade jag bara kunnat få dem att gå i 1 timme så hade de gärna fått följa med, men nu har de det bättre på dagis den timmen jag är ute. Sen ska vi hem och mysa! :) Tänkte göra kvällsmat med macka och varm oboy ikväll, det gillar barnen och det är så mysigt när man kan sitta i lite "mörker" med tända ljus och bara mysa.
Om ni inte fattat det än så är vi en riktig mysfamilj som älskar att mysa och gosa! :)

Väntar o väntar

Ja det är det jag gör just nu. Väntar på att min skrutta ska vakna så vi kan äta lite lunch för att sen gå på promenad med Malin och hennes barn. Promenad behövs för att nu ska 15 kg bort!
Nä kanske ska ta och väcka henne istället! Hon behagar ju inte vakna själv verkar det som och jag bara sitter vid datorn när hon sover fast jag har annat att göra! :p

Första inlägget! :)

Jag har då skapat en vardagsblogg! :) Kan vara roligt att ha och inte bara skriva allvarliga saker som i den vanliga. :)

Denna bloggen kommer handla om mig och mina tre barn. :) Är en frivilligt ensamstående mamma till en flicka som heter Izabelle (född 06), en pojke som heter Mino (född 08) och sist men inte minst vår lilla kämpe flicka Jonalie (född 10). Hon föddes med diafragmabråck och fick en tuff start i livet men mår nu bra. Så nu vet ni lite om oss! :) Vi bor i Knislinge i Skåne! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0