Tråkdag

Idag har varit en riktig tråkdag!
Städat lite på Minos rum, faktiskt fått bort nästan en hel konsumkasse med saker som inte används eller är sönder.. Så skönt att få rensat lite där. Får ju passa på att göra sånt när han inte är hemma.

Sen har jag fyllt i lite papper inför pluttans dagisstart den 26:e. Imorgon och i helgen blir det till att fixa det sista inför det! Måste ha bra och ordentliga skor till henne och så måste hon få en fin ryggsäck som sina syskon fick när de började! :)
Sen är det en massa planering med att ta dit sprutor, sondslangar, aggregat och ja allt som hör Jonalie till.. Lite koksalt o så med! :p De kommer ha att göra där uppe sen.
Fick ju beviljat vårdbidrag nu med från FK. 1/4 fick jag! Inte nöjd och ska överklaga! Sen saknade jag 300 kr om året i kostnader för Jonalie för att få beviljat merkostnader! SURT!! Något får jag nog komma på som kostar så mycket... Hmmm elkostnader för pariboyen kanske! :p
Man tänker ju inte på vad saker kostar så det blir ju en del av det ändå när man räknar ihop det sen. Men men, så är det att ha barn, de kostar, och vissa kostar lite mer! :p
Imorgon kommer första utbetalningen på vb, så det blir till att köpa allt nu som behövs till Jonalie och så en bilstol till Izabelle som behöver en ny då hon växt ur det hon har! Ja så är det med långa barn! :p
Annars har dagen bestått av att jaga kommunfolk, men när jag ringde sista gången så sa dem att hon var på tjänsteresa och återkommer imorgon! Sur jag blev!! Jagade henne hela dagen igår och så idag! Suck!!
Är ju bara lite arg om man säger så när det gäller Jonalie och dagis!
Men jag fyllde i schemat nu och då skrev jag i att hon ska gå sina "långa" dagar som det kommer bli.. De får helt enkelt ta henne, så är det. Sen får de fixa en resurs snarast möjligt!! Suck i helvetet att man ska behöva bråka om ALLT!!
Men har mailat hon på kommunen med och berättat allt så nu får vi se om det hjälper. Får jag inte tag på henne imorgon ringer jag skolverket!
Nä nu är det snart tid att hämta hem syskonen från dagis. Sen blir det att mysa lite innan det är dags för matlagning och sen dusch av 3 barn och sen blir det godnatt för oss alla 3. Känner mig inte alls pigg idag heller... :( Vill känna mig pigg igen snart!

Godmorgon! :)

Varit lite tyst från oss några dagar. Har haft att göra så har inte orkat med bloggen.
Varit några väldigt jobbiga nätter här då min plutta varit vaken många timmar varje natt så jag har knappt orkat göra något på dagen sen.
Men det ska väl bli bättre. I natt fick jag i a f sova.. gick upp och gjorde en flaska men hon somnade om och vaknade inte förrän 5.30. :p Det kallar vi sovmorgon.
Idag kommer mina älsklingar hem igen! :) Mina stora älsklingar som varit iväg i helgen. Saknat dem massor, men de har nog tyckt det varit skönt att va utan mamma o lillasyster lite. :p
Idag när de kommer hem så ska Izabelle på kalas. :) Blir nog roligt! :)
Vi andra ska titta på Formel 1 och heja massor! :)

Ny vecka, nya utmaningar! :)

Denna veckan består av att vara hemma en hel del. :)
Idag ska vi: till kyrkan kl 13.30 för barnsång, sen kör vi till stan för att köpa gymnastikskor till Izabelle som ska börja på gympa ikväll kl 17.30. Spännande att se hur det går för henne. :)
Imorgon får vi besök: ja vare sig vi vill eller ej... Känner inte för det, men snart kanske vi slipper dem! :p
Onsdag: usch ja då ska jag till barnmorskan o ta cellprov. Viktigt att göra det, men usch jag tycker det är så fruktansvärt obehagligt!
Torsdag: Öppna förskolan med Malin och Alice! :)
Fredag: Har jag möte ang. Jonalies dagisstart! :) Hoppas hon snart får börja för hon älskar verkligen att vara där! Kryper alltid fort som tusan till grinden och sen snabbt in om någon öppnar för henne! :) Så det blir nog bra när hon väl får börja där! :) Det är liksom lite trassel att börja dagis när man måste ha en resurs en del av dagen!
Så jag hoppas att det går snabbt att få till en resurs till henne nu. :) Kommer gå snabbt att skola in henne för hon träffar ju personalen 2 gånger om dagen och några har hon ju träffat sen hon hamnade i min mage! :) Hihi!!
Så nu ska vi på dem om att hon ska få börja snart! :) Har sagt till henne att hon ska tjata på rektorn om att få börja typ NU! :p
Denna månaden är lite spännande med för vi får reda på om vi får vårdbidrag eller inte. Hon på fk sa att vi skulle få minst 1/4. Men jag får gärna högre! :p Hon kräver ju en hel del och mycket tänker man inte ens på för att man bara gör det. Det tillhör liksom henne och då är det så.
Ja förresten det som kommer ta lite tid med inskolningen är ju att lära känna den nya resursen. Om de inte lyckas få en av personalen att ta henne och sen få in en till i personalstrykan, det hade varit det ultimata. :) Men vi får se. :) De ska ju lära sig att se hennes signaler för när hon inte vill äta mer, lära sig mata i knappen och inhalera henne. Men inhalera kan de redan då de har en tjej som inhaleras med samma maskin som Jonalie. Så det går nog snabbt! :) Men att mata i knappen kräver sin teknik på Jonalie då hon ska matas väldigt långsamt för att inte kräka!
Nä nu ska jag hoppa in i duschen för Jonalie sover! :) Sen är det lunchdags och sen ska vi hämta de stora för att bege oss till kyrkan! :) Spännande!! :)

Tidig morgon

Idag blev en riktigt tidig morgon! Pluttan behagade vakna redan kl 4, hon var sen vaken till 6, somnade om och vaknade igen vid 7 så då fick man allt gå upp!! Fy så trött jag är idag. Känner mig helt slut i huvudet så skönt att det inte händer något idag. :) Inte mer än att tvätta och slappa.. :p
Ska strax göra lite lunch till oss. :) Korv och makaroner. :)
Ibland behöver man ha en slappedag. :) Sen blir det till att åka till stan imorgon för att fixa en sak som jag inte kunde fixa i lördags. Så det får bli att fixa det imorgon. Sen åker vi inte mer till stan förrän till helgen då vi måste lämna tillbaka en film som vi lånade igår på biblan.

Tvättdag

Idag har det varit en riktig tvättdag och ändå har jag 4 högar kvar!! Herrejösses, inte tvättat på många dagar så då får man såna här högar, särskillt när man har en liten kille som pottränas! :) Det har hänt lite olyckor på sistone så då får mamma tvätta mer.
Jag och Jonalie var över i second hand affären över gatan idag och fyndade 2 mössor och en tröja till Mino som han ska få när han kommer hem. :) Tror han blir glad för det är Blixten och Spindelmannen! :) Så vi får se vad lille herrn säger när han kommer hem. :)
Imorgon funderade jag på att vi skulle till stan, men jag vet inte om jag orkar... Lite trött är jag allt och en helg hemma hade suttit fint. Men det bestäms nog imorn.
Ikväll ska vi ha god kyckling till middag. Kyckling med ris och sås! :) Det brukar ungarna gilla! :) Vi får ha lite mys så här en fredag. :)
Nästa vecka hoppas jag blir en lugn vecka med massa mys och roliga upplevelser. :)
Nu är det visst dags att städa lite igen! :) Det behövs ju verkligen. :)

RSS 2.0